Szárított citrom

Mi az: a légteret gyorsan betöltő illata és friss, savanykás íze miatt igen közkedvelt, ám használata körülményes, ezért inkább csak otthoni feltételek között élvezzük kifacsarásának eredményét? Igen, a citrom. Hogyan kerülhetnénk el a problémás használatot?

Használjunk szárított citromszeletet!

Az MPM Research Kft. kíméletes, alacsony hőmérsékletű vákuumszárítási technológiája segítségével előállított citromkarika ugyanolyan élénk, világos sárga színű és vízbe áztatva, savanykásan friss ízű, mint az eredeti. Egyszerre összpontosul benne az egészség, az élvezet és a praktikum. Könnyen adagolható, csomagolható, szállítható. A tasakban tárolt citromszeletet teába, limonádéba téve rövid idő múltán már élvezhető mindaz, amit a citromban szeretünk. 

Mi a különleges a citromban?

Elég csak gondolnunk a citromra, már érezzük is szánkban savanykás, friss ízét. A meghatározó alapízek egyikeként a savanyú íz azért felelős a szervezetünkben, hogy segítsen felfedezni a tápláló ételeket, ezen belül is a lehetséges vitaminforrásokat. A citrom ilyen, hiszen rendkívül bőséges C-vitaminban, bioflavon tartalma vértisztító hatású, hígítva is erőteljes baktériumölő, miközben a bőrnek is elsőrendű fiatalítója és regenerálója. A citrom e jótékony hatásait ebben a szárított formájában is megőrzi.

Mire használhatjuk a citrom snack-et?

* organikus savanyításhoz 

– HORECA egységekben az egészségtudatosság jegyében a tartósított citromlevek kiváltására

– hétköznapi esetekben, amikor fontos a praktikum és a tisztaság

* Közvetlen fogyasztásra (vízbe áztatva, citromot igénylő italokba)

* sütéshez (vízbe áztatva és tovább darabolva sütemények készítéséhez)

* édesipari termékek készítésére (zselékbe, aszpikokba vízbe áztatott gyümölcsként is kiváló)

* fagylaltokhoz, shake-ek, turmixok ízesítésére

ISMERTETŐ LETÖLTÉSE

DOWNLOAD ENGLISH VERSION