Smoothie por

Mi az: szívesen fogyasztjuk reggeliként, egy jó edzés, hosszú séta után, gyümölcsös, egészséges és frissen készítve energiával tölt fel? Igen, egy jó zöldség-, vagy gyümölcsturmix! Vajon hozzájuthatunk ehhez az élményhez hosszadalmas előkészületek nélkül is? 

A megoldás: szárított gyümölcs és zöldség por!

Az MPM Research Kft. által előállított smoothie por ötvözi magában az egészség, az élvezet és az egyszerűség hármasát. Az eljárás egy kíméletes, alacsony hőmérsékletű vákuumszárítási technológia. Segítségével megmarad a felhasznált gyümölcsök, zöldségek beltartalmi értéke és aromája, miközben a szárított verzió könnyen kezelhető, bármilyen helyzetben rendelkezésre állhat. 

Mit adnak nekünk a zöldségek és a gyümölcsök?

A gyümölcs és a zöldség számos élőlény számára egyet jelent az élettel. A bennük rejlő tápanyagok, vitaminok, rostok nélkül az emberi szervezet sem tudna egészségesen működni. Ezzel a mai kor tudatosan táplálkozó embere is tisztában van, ezért is igyekszik napi tápanyag-bevitelének nagy részét gyümölcsből és zöldségből fedezni. A felgyorsult élettempó, a különleges élethelyzetek azonban nem mindig teszik lehetővé ennek az igénynek a kielégítését. S bár napjainkban bármikor hozzájuthatunk akár egzotikus gyümölcsökhöz is, a még zölden leszedett, utóérlelt termések kevesebb élelmi értéket tartalmaznak.

Mit kaphatunk a smoothie portól?

A vákuumszárításhoz használt gyümölcsök és zöldségek éretten kerülnek feldolgozásra. Magas minőségű, valódi aromájukkal, változatlan, organikus összetevőikkel a legszélsőségesebb helyzetekben is biztosítják a természetes, kielégítő táplálkozás lehetőségét. A smoothie port vízbe áztatva, zamatos zöldség- és gyümölcslevet nyerhetünk, de turmixok, shake-ek alapanyagaként is tökéletes.

Dinamikusan bővülő termékpalettánkon jelenleg a következő gyümölcsökből és zöldségekből nyerünk smoothie port: alma, eper, meggy, barack, szilva, sárgadinnye, banán, ananász, szeder, narancs, citrom, sárgarépa, cékla, paprika, paradicsom.

ISMERTETŐ LETÖLTÉSE

DOWNLOAD ENGLISH VERSION