Gyümölcs snack

Mi az: örömmel fogyasztjuk, de nem áll mindig rendelkezésre, legtöbbjükre nyárig várnunk kell, van, ami hamar megromlik, sérülhetnek szállítás közben. Igen, a gyümölcsökről, zöldségekről van szó. Vajon hogyan tudnánk bárhol és bármikor hozzájutni ezekhez az ízélményekhez?

A megoldás: szárított gyümölcs és zöldség falatok!

Kevés olyan termék létezik a piacon, melyben egyszerre összpontosul az egészség, az élvezet és a praktikum. Az MPM Research Kft. kíméletes, alacsony hőmérsékletű vákuumszárítási technológiája segítségével megvalósult ez is: megmarad a gyümölcs beltartalmi értéke és aromája, miközben egy igen könnyen kezelhető formában, bármilyen helyzetben rendelkezésre áll. 

Mit adnak nekünk a zöldségek és a gyümölcsök?

A gyümölcs és a zöldség számos élőlény számára egyet jelent az élettel. A bennük rejlő tápanyagok, vitaminok, rostok nélkül az emberi szervezet sem tudna egészségesen működni. Ezzel a mai kor tudatosan táplálkozó embere is tisztában van, ezért is igyekszik napi tápanyag-bevitelének nagy részét gyümölcsből és zöldségből fedezni. A felgyorsult élettempó, a különleges élethelyzetek azonban nem mindig teszik lehetővé ennek az igénynek a kielégítését.

Mit kaphatunk a szárított gyümölcs és zöldség falatoktól?

A vákuumszárított, ropogós gyümölcs és zöldség falatkák a legszélsőségesebb helyzetekben is a természetes, kielégítő táplálkozás lehetőségét biztosítják, magas minőségű, valódi aromájukkal, változatlan, organikus összetevőikkel. Az érett gyümölcsökből, zöldségekből készült snack-ek reggeli pelyhekbe, joghurtokhoz, salátákba keverve, vagy akár vízbe áztatva, zöldséglevek, turmixok, édességek, sütemények alapanyagaként tökéletesen pótolják az eredetit – még speciális diéták, glutén- és laktózmentes étrend esetén is.

Könnyű kezelhetőségének és változatosságának köszönhetően a vendéglátóipar is nagy érdeklődést mutat a praktikusan adagolható, hosszú ideig eltartható termék iránt. A termelés lényegesen gyorsabb és kevésbé energiaigényes, mint a fagyasztva szárítás esetén – miközben nagyobb mértékben megőrzi a funkcionális és biológiailag aktív összetevőket (pl.: aromákat, karotinoidokat, C- és A-vitamint, antioxidánsokat). 

Dinamikusan bővülő termékpalettánkon jelenleg a következő gyümölcsök és zöldségek szerepelnek: citrom, narancs, alma, eper, meggy, barack, szilva, sárgadinnye, banán, ananász, szeder, vöröshagyma, paprika, paradicsom, sárgarépa, cékla. 

ISMERTETŐ LETÖLTÉSE

DOWNLOAD ENGLISH VERSION